Existence of a solution asymptotic to a periodic solution of integro-differential systems with a fixed memory length (Нелінійні коливання, 2025)
Досліджено існування розв’язків, асимптотичних до періодичних розв’язків, для інтегро-диференціальних рівнянь із фіксованою довжиною пам’яті. Статтю присвячено світлій пам’яті академіка Олександра Бойчука.