Слабкозбурена лінійна крайова задача для системи багаточленних диференціальних рівнянь дробового порядку (Нелінійні коливання, 2025)
Досліджено збурену лінійну крайову задачу для системи багаточленних диференціальних рівнянь дробового порядку з похідними Капуто. Розглянуто випадок співмірних порядків похідних. Встановлено умови виникнення та запропоновано конструктивний алгоритм побудови сім’ї розв’язків поставленої задачі за умови, що однорідна породжуюча крайова задача є неоднозначно розв’язною, а неоднорідна породжуюча крайова задача не має розв’язку.