Майже періодичні розв’язки в рівнянні неокласичної моделі зростання з нефіксованими моментами імпульсної дії (Нелінійні коливання, 2025)
Отримано умови існування та єдиності додатного кусково-неперервного майже періодичного розв’язку в рівнянні неокласичної моделі зростання з майже періодичними коефіцієнтами та нефіксованими моментами імпульсної дії. Розв’язки з деякої обмеженої множини притягуються при $t → ∞$ до цього майже періодичного розв’язку.