Задача Коші для системи лінійних неоднорідних диференціальних рівнянь першого порядку з імпульсною дією у фіксовані моменти часу і прямокутними матрицями в системі та імпульсах (Нелінійні коливання, 2025)
Визначено умови розв’язності та побудовано загальний розв’язок і розв’язок задачі Коші для системи лінійних неоднорідних диференціальних рівнянь першого порядку з імпульсною дією у фіксовані моменти часу і прямокутними матрицями в системі та імпульсах.