(untitled) (Нелінійні коливання, 2025)
Досліджено зв’язану систему нелінійних операторних рівнянь Сильвестра в гільбертовому просторі. Встановлено необхідну й достатню умови розв’язності для зв’язаної нелінійної операторної системи у критичному випадку.