(untitled) (Нелінійні коливання, 2025)
Отримано умови існування та єдиності додатного кусково-неперервного майже періодичного розв’язку в рівнянні неокласичної моделі зростання з майже періодичними коефіцієнтами та нефіксованими моментами імпульсної дії. Розв’язки з деякої обмеженої множини притягуються при t → ∞ до цього майже періодичного розв’язку.