(untitled) (Нелінійні коливання, 2025)
Розглянуто розвиток якісних і конструктивних методів дослідження лінійних, слабко збурених і слабко нелінійних крайових задач для диференціальних, еволюційних та операторних рівнянь у роботах О. А. Бойчука та його учнів.