(untitled) (Нелінійні коливання, 2025)
Досліджено двоточкову крайову задачу для сингулярно збуреної диференціально-алгебраїчної системи у випадку простих коренів характеристичного рівняння. Знайдено достатні умови існування та єдиності розв’язку вказаної крайової задачі і наведено його асимптотичне розвинення.